Onze vergaderzalen

De Heiligenberg heeft zes vergaderzalen en vier spreekkamers. De zalen op de begane grond en de eerste verdieping zijn recentelijk prachtig gerestyled. Daarnaast heeft De Heiligenberg een aantal goed geoutilleerde zalen op de tweede verdieping. Het charmante Koetshuis beschikt over twee royale ruimtes. Alle zalen zijn voorzien van moderne AV-middelen. Hieronder vindt u een overzicht van de zalen en aantal personen per opstelling. Een overzicht van de zalen en hun capaciteit vindt u hier.

Paul Baggerman van Houweninge is als gastheer het ervaren en gastvrije aanspreekpunt voor reserveringen en het verblijf op de dag zelf op De Heiligenberg.

Bekijk de zaalindelingen

Eten en drinken

In De Heiligenberg is het niet alleen goed toeven vanwege de locatie en de mooie zalen, maar ook door de uitstekende voorzieningen op het gebied van eten en drinken. Hiervoor verantwoordelijk is chef-kok Martijn Gelijsteen, die het met zijn persoonlijke aanpak iedereen naar de zin maakt. De Heiligenberg verzorgt zowel lunch als diner in buffetvorm. De buffetten ‘bewegen’ met de seizoenen mee en zijn altijd vers bereid.

Vergadertarieven

Vergaderen bij De Heiligenberg is maatwerk. Op uw verzoek sturen wij u graag een vrijblijvende offerte. Neemt u hiervoor contact op met reservations@deheiligenberg.nl of per telefoon via  033 422 99 26.